Настани

Соопштенија

3D и 360° Виртуелна реалност

Виртуелно влезете и прошетајте го спортскиот центар

Спортски капацитети

arena
bazen
akva park
kuglana
ritmiko
fitnes
aerobik
ping pong
tenis
lizgalishte

Останати капацитети

kongres
sauna
igroteka
karting