Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Рекреативен Центар - 7.7%
Хокеј Арена - 21.3%
Мултифункционала сала - 3.7%
Аква Парк - 4.8%
Куглана - 5.7%
Сала за ритмичка гимнастика - 1.5%
Пливачки базен - 33.4%
Пинг Понг - 16%
Конгресна Сала - 1.5%
Сала за боречки спортови - 4.2%

Вкпно гласови: 455
Веќе имате гласано.

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Нови Цени на пакет услуги
Спортски Центар „Борис Трајковски“
Бизнис Лига на Македонија
Распоред на натпревари (Пролетен Дел)
КК Соколи - КК Гоце Делчев
31.01.2015
РК Металург - РК Нексе
01.02.2015
РК Металург - РК Војводина
08.02.2015
Владо Георгиев
14.02.2015
Azax Syndrom
14.02.2015
КК Соколи - КК Фени Индустри
15.02.2015
РК Металург - ППД Загреб
22.02.2015
РК Металург - ППД Загреб
24.02.2015
КК Соколи - КК Водњански лисици
28.02.2015
РК Металург - РК Брест Мешков
15.03.2015
Дино Мерлин
28.03.2015
Школа за Хокеј

Школа за Хокеј

Јазични курсеви за деца и возрасни

Јазични курсеви за деца и возрасни

Пливачка Школа

Пливачка Школа

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Уметничко лизгање

Школа за Уметничко лизгање