sl7

Цени за користење

Игралиште за Хокеј и Уметничко лизгање
Бр. Услуга Времетраење Цена со ДДВ
1 *Билет за рекреативно лизгање (+ лизгалки) 1 час 150.00 ден.
2 Билет без лизгалки 1 час 100.00 ден.
3 Над 30 луге со лизгалки 1 час 100.00 ден.
4 Изнајмување на лизгалки 1 час 50.00 ден.
5 Натпревар по уметничко лизгање или хокеј за регистрирани клубови 1 час 3,000.00 ден.
6 Тренинг по уметничко лизгање или хокеј за регистрирани клубови со сезонски договор, минумум 5 тренинзи неделно 1 час 1,000.00 ден.
7 Школа за лизгање (Почетници) - Информации на телефон 071/247-488 Нина (после 18 часот) или на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   -