Настани

Модерни танци "Dance Off"

4-то издание на Интернационалниот натпревар во танц "Dance Off"

15-18.11.2019

Брајан Адамс

Shine a light

13.11.2019

Раста

09.11.2019

Talamasca

19.10.2019
(мала сала)